Croix-Ternois

Met HEMELVAART op het circuit van Croix rijden. Datum 20 en 21 Mei 2020.

 

NIEUWS 8 MEI: doordat Belgie heeft besloten de Belgische grensen dicht te houden tot 9 juni 2020 hebben we moeten besluiten om het Croix-Ternois evenement van 20 en 21 mei 2020 te cancelen. We focussen ons nu volledig op de circuitdagen in Nederland die vanaf 1 juni weer gestart worden op Assen en Zandvoort. 

 

Racecracks is met Hemelvaart te gast op Croix-Ternois! Totaal dus 2 dagen achter elkaar op 20 en 21 Mei. Je kan ook enkel voor Hemelvaartsdag inschrijven.

Direct inschrijven

Het circuit is 2 kilometer lang en heeft een leuke layout. We gaan er instructie aanbieden en vrij rijden. Voor ieder niveau zijn er elke dag 6 sessies in petto!

Dit circuit is bekend van de diverse wedstrijden die hier gehouden worden. Je mag hier met een open demper rijden en het circuit heeft een mooie flow met een lang recht stuk erin.

Ligt in Frankrijk net na de Belgische grens.

 

 

Inschrijfgeld

20 en 21 Mei: Instructie 199,- en vrij rijden: 179,-

Enkel 21 Mei op HEMELVAARTSDAG: instructie 119,- en vrij rijden 109,-

 

 

Geluid

Ruime geluidsnorm dus een DB-killer is niet verplicht. Max 100dB. (statisch en dynamisch gemeten).

 

Direct inschrijven

 

1 op 1 privetraining voor 100,- per 3 sessies.

Voor de niveau 3 en niveau 4 rijders hebben we de privetraining met 1 rijder per instructeur. Maximale leerfactor, persoonlijk, echt wat leren en we vullen de training aan door jou te filmen met de onboard camera.

 
 
Theorie en afstellen vering
 
De vrij rijders zullen we voorzien van de nodige tips met de vrijblijvende theorieblokken. De crew staat voor jou klaar en willen al je vragen beantwoorden. Ferry kan je helpen om de vering van je motorfiets beter af te stellen.

 

Tijdwaarneming

Tijdwaarneming van alle sessies (met live timing) Jouw rondetijden kan je terug zien op www.ontime.bike

De koffie en thee zal weer klaar staan tijdens de inschrijving voor een hartelijk welkom. Je kan op de paddock kamperen en er zijn douches + toiletten aanwezig.

Overnachten

Via booking.com of tripadvisor.nl kan je een hotel, bed of breakfast of een pension vinden in de mooie omgeving. Wellicht een leuk idee om nog 1 of 2 nachtjes extra te blijven en er een mini vakantie van te maken.

 

Pitboxen

Op Croix en Ternois zijn 11 pitboxen beschikbaar. Pitboxen zijn te huren voor 80,- per dag en daar passen 4-5 motoren in. Er zijn ook dubbele boxen beschikbaar. Een pitboxplek huur je voor 35,- per dag.

 

Locatie

Het circuit ligt op 250km van Breda dus onderweg een paar uurtjes over motoren praten en je bent er. Adres: Route Nationale 39, 62130 Croix-en-Ternois Frankrijk

 

Fotograaf en bandenservice

Er zal uiteraard een fotograaf en bandenservice aanwezig zijn.

 

Direct inschrijven

Schrijf je in voor de Tips & Acties van Racecracks