Data & Prijzen

Circuit racen aanbieding: zodra de nieuwe race kalender eind November 2017 bekend is, is er een maand lang de vroegboekkorting voor de circuit training met je eigen motor.

 

Blijf niet doorrijden met die aangespannen armen in de bocht. Hierdoor rij je niet lekker en krijg je pijn in je handen, schouders of rug. Tijdens de trainingsdag leer je wat je vooral wel  moet doen en vooral niet  moet doen op de motor.

Hieronder kan je inschrijven voor een dag rijvaardigheids training tijdens het circuit rijden bij Racecracks trackdays & racing school met je eigen motor. De circuitdagen kalender van 2018 is eind November bekend. Kies een circuittraining en het niveau waarin je wilt rijden. Vul vervolgens je gegevens in waarna je op de betaalpagina komt en je de circuitdag definitief kan maken zodat ook jij erbij bent.  

Meer dan 10.000 motorrijders gingen je voor met de talloze circuitdagen. Al deze rijders hebben een leuke motor rijvaardigheidstraining beleeft door de goede instructie en onder veilige omstandigheden op circuit Zandvoort, circuit  Assen, circuit Mettet en circuit Leystad.  De motor circuit trainingen gaan je enorm helpen in je rijvaardigheid en zal in de toekomst wellicht een ongeluk voorkomen!

In 2018 komt er ook weer een circuitdag Mettet aan. Eind November maken we hier de datums bekend voor een circuitdag Zandvoort en een circuitdag Assen. 

     

Chiel Kef heeft Racecracks beoordeeld — 5 sterren  Top geregeld allemaal! Goede zorg voor de baan en de rijders! Goed en strak georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar!!!! 
Maurits van Wijngaarden heeft Racecracks beoordeeld — 5 sterren  Zaterdag 19 Augustus op Lelystad voor de eerste keer circuittraining. Wat een topdag! Geweldig georganiseerd en enorm veel geleerd van zeer bekwame instructeurs Mijn eerste kneedowns zijn een feit!

 

Niet toegestaan tijdens het motor circuit rijden: kevlar motorspijkerbroeken, jethelmen, en camera’s op het lichaam omdat dit simpel gezegd gewoon niet veilig genoeg is.

 
 
Niveaus met erachter de rondetijden voor TT Assen. Voor de trackday op Zandvoort bij deze tijden 7 sec. optellen.  
 
Niveau 1:   met les: 2:45min en hoger en zeer geschikt voor straatmotoren. Niveau 1+:  met les voor de snelle beginners 2:25 - 2:44

Niveau 2:   met les voor de gevorderden 2:10 - 2:24  (laatste sessie vrij rijden)

Niveau 3:   vrij rijden: 2:01 - 2:19  (bij genoeg animo een A en B groep op basis van rondentijden) Alleen met gedegen circuit ervaring te boeken!
 
Niveau 4:  vrij rijden: 2:00 en lager.  Privetraining niv3: 2:01 - 2:09   Privetraining niv 4: 1:55 - 2:00.
 
Spanje
Mrt
2018

Datum 14-3-2018, 15-3-2018 en 16-3-2018

Circuit Alcarras (spanje)

Groep Prijs Beschikbaarheid
Niveau 1 & 2
399
Beschikbaar
Inschrijven
Niveau 3 & 4
319
Beschikbaar
Inschrijven
 
Schrijf je in voor de Tips & Acties van Racecracks