Circuitrijden op Mettet met je eigen motor

 

Op HEMELVAARTSDAG 25 Mei 2017 rijden we op Mettet. Veel mensen zijn dan vrij dus ideaal voor een dagje circuit. 

 

Ieder niveau rijdt minimaal 6 x 20 minuten.

 

Rondetijden Mettet:
Niveau  1:    met les: 1:39 en hoger  (Assen 2.45 en hoger)

Niveau 1+    met les:1:32 - 1:38    (Assen 2.25 - 2.44)

Niveau 2:    Op Mettet bieden we geen niveau 2 aan. U kan inschrijven voor niveau 3 vrij rijden, privetraining of niveau 1+.

Niveau 3:    vrij rijden 1:17 - 1.31 min  Op Mettet hebben we 2 groepen niveau 3 op basis van snelheid. (Assen 2.01 - 2.25) wil je bij je maatje in de groep stuur Ferry dan een email.

Niveau 4:    vrij rijden onder de 1:17 min.  (Assen 2.00 en lager)

Privetraining: 1:19 - 1.32 min (Assen 2.05 - 2.25)

 

In 2017 zijn er pitboxen te huur in Mettet van 4,5 x 15 meter voor 150,- per pitbox. In dit nieuwe complex zijn ook toiletten en douches. Je kan ook een pitboxplex reserveren voor 30,- per dag op basis van maximaal 8 deelnemers per pitbox.

Reserveren box, stuur een mail naar: info@racecracks.nl en maak vervolgens het huurbedrag over naar de ING rekening van Racecracks met vermelding van uw naam. Rekening gegevens:  IBAN: NL08INGB0007144508  BIC: INGBNL2A  t.n.v. Racecracks B.V. te Wateringen.

Boxen zijn de dag voor het evenement beschikbaar vanaf 18.30. Bij het ophalen van de sleutel betaald u 100,- borg die u de volgende dag weer terug krijgt bij het inleveren van de sleutel en schone pitbox.

Uiterlijk om 18.30 moet de pitbox weer leeg zijn.

 

Ook zal er weer voor Niveau 1 & 1+ weer een interessant theorieblok plaatsvinden in het leslokaal voor nog meer tips over de rijtechniek en is het de bedoeling dat de deelnemers de 6e sessie de baan opgaan zonder instructeur.

 

Paddock is de avond voor het evenement geopend vanaf 19.00

Adres circuit:   Rue de Saint-Donat 6,  5640 Mettet. 

Paddock Mettet:

De paddock is VOLLEDIG geasfalteerd, wc's , douches en pitboxen zijn aanwezig, 20 stroomkasten met normale stekker en de blauwe campingstekker. Kortom alles binnen handbereik voor een geslaagde circuitdag.

Racecracks staat erom bekend dat het de puntjes op de i heeft qua organisatie, veiligheid en lesniveau.

Daarnaast geranderen wij maximaal 35 motoren op de baan zodat u de ruimte heeft voor het verbeteren van uw rijtechniek en verhoogde veiligheid.  

Kortom: boek bij Racecracks voor een geweldige circuitdag. We gaan u zeker het nodige leren!

 
Bandenservice
Banden en onderdelen kunnen aangekocht worden tegen scherpe prijzen en gemonteerd worden op de paddock door professionele monteurs.

Veerspecialist
Robin Duyzers is hopelijk aanwezig om je motorfiets GRATIS af te stellen. www.1g-suspension.com
 
Restaurant 
Er is een restaurant aanwezig op de 2e verdieping met dakterras met uitzicht over het circuit. Openingstijden vanaf 2017: 7.30 - 22.00. De keuken is geopend tot 20.00 zodat de deelnemers die aankomen kunnen dineren.

 

 

Fotograaf
Topfotograaf Marcel Renders zal van alle deelnemers mooie actie foto's maken die vervolgens binnen 1 week na het evenement op de site zijn te zien en te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. www.fotografiemarcelrenders.nl

Koffie
Lekkere Koffie en thee staat klaar tijdens de inschrijvingen, briefing en theorie.
 
Benzinestation
Deze bevindt zich op 200m van de paddock. Neem wel een pinpas mee zodat je aan de pomp kan betalen. Alle normale pinpassen zijn bruikbaar.
Shop van benzinestation met bar
Overnachten Paddock
De dag voor het evenement kunt u vanaf 19.00 terecht op de paddock. Deze zal voorzien zijn van sanitair en stroom. We dienen de paddock absoluut te verlaten aan het einde van de circuitdag om uiterlijk 19.00
Paddock
Uitzicht vanaf frituur op oude start-finish en benzinepomp. Ingang paddock bevindt zich net achter de (RTL Sport) loopbrug aan de linker kant.


Voor hotels zie www.booking.com
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Racecracks