Laatste nieuws

2 & 3 September was een succes

5-9-2014

Het motorseizoen 2014 zit er alweer op voor Racecracks.

Vorige week beleefden we onze eerst 2-daagse op het TT-circuit van Assen.

 

Het weer was perfect en de sfeer was geweldig.

De instructeur hebben de deelnemers weer veel kunnen leren en ook de theorieblokken in het Media Center waren weer erg leerzaam.

In de avond was er een BBQ en daarna was er nog veel gezelligheid op de paddock. Dit smaakt naar meer. We gaan proberen om voor 2015 naast losse dagen ook weer een 2-daagse te organiseren op het TT-circuit.

Marcel Renders had ook weer leuke actie foto’s gemaakt die te zien zijn op: http://www.fotografiemarcelrenders.nl/fotos-3/

Wij als organisatie hebben weer een aantal dingen geleerd en gaan in 2015 actiever deelnemers in andere niveaus plaatsen. Om dit sneller te laten verlopen gaan we naast het rijnummer met een extra kleine sticker werken die aangeeft in welk niveau je rijdt.

Wordt je overgeplaatst naar een ander niveau (in de pauze gaan we rijnummers met namen omroepen) dan plak je de nieuwe sticker met daarop het niveau over de oude heen! J

We willen iedereen bedanken die dit jaar of voorgaande jaren bij Racecracks heeft geboekt. We zijn achter de schermen alweer druk bezig met 2015 om alles nog beter te laten verlopen, voor nog meer rijplezier voor onze deelnemers.

1e week December hopen we de datums online te hebben en kan er alweer geboekt worden voor 2015!Meer nieuws >>

 

 

 

Schrijf je in voor de Tips & Acties van Racecracks