Circuitdag Zandvoort: Race als een Pro!

Voor 2025 nodigen we je uit om deel te nemen aan onze circuitdagen op Zandvoort. Of je nu kiest voor een sessie met instructie of liever zelfstandig rijdt, je krijgt vijf sessies vol actie op deze Nederlandse rollercoaster. In de loop van november 2024 worden de 2025 datums bekend.

Vernieuwd en Uitdagender

Het circuit van Zandvoort is sinds 2020 spectaculair verbeterd. Met kombochten die fantastisch aanvoelen en een vloeiender parcours dankzij de nieuwe GP-chicane, is elke ronde een adrenalinekick. Verhoogde veiligheid met grotere uitloopzones en een verbreed binnenstuk bij de Hugenholtz bocht maken het racen hier onvergetelijk.

Opzet van Jouw Trackday

Bij Racecracks zorgen we dat je al binnen één dag veel leert en progressie maakt, met zowel instructie als vrij rijden opties. Voor iedereen, van beginner tot gevorderde, zijn er passende instructiegroepen. Beginners zonder circuitervaring starten in niveau 1, speciaal gericht op straatrijders.

Belangrijken informatie

Inschrijving en Tijdschema

Je kunt je rijnummer de avond vooraf tussen 19:30 en 20:30 ophalen of op de dag zelf tussen 7:30 en 8:00. Het programma eindigt om 17:00, met niveau 1 dat rond 16:10 klaar is. Schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen; voorgaande jaren waren volgeboekt!

Overnachten en Faciliteiten

Overnachten op de hoofdpaddock is mogelijk met onze nachtwaker, zodat je de dag ontspannen kunt beginnen. Alternatief vind je altijd wel een hotel in Zandvoort via bijvoorbeeld Booking.com. Op het paddock zijn stroom, douches, en toiletten beschikbaar.

Pitbox en Paddock Gemakken

Pitboxen zijn te huur, met sleutelophaling de avond ervoor voor een extra vergoeding. Tijdens de trackday vanaf 7:30 beschikbaar met een borg van €100 die je terugkrijgt na het schoon opleveren van de pitbox. Op de paddock vind je ook een fotograaf, banden- en onderdelenservice, en Bernies bar voor eten en drinken.

Geluidsregulering en Tips

We handhaven strikte geluidsnormen van 93 dBa. Let op je uitlaat en rijtechnieken om geluidsoverschrijdingen te voorkomen. Als je te veel lawaai maakt, riskeer je uitsluiting van deelname.

Geef een Circuitdag Cadeau

Zoek je een uniek cadeau? Geef een race ervaring op circuit Zandvoort. Een cadeaubon is via onze site te verkrijgen.