Circuit rijden met je eigen motor!

Bij Racecracks boek je een circuitdag met je eigen motor. Dit kan met instructie zijn of geheel vrij rijden. De circuitdagen organiseren wij uitsluitend op veilige circuits en rijd je de trackdays op je eigen vertrouwde motorfiets. Heb je geen motor maar wil je toch graag een dagje rijden? Dat kan, we bieden ook de mogelijkheid aan om een circuitmotor te huren.

‘Ik wil graag rijden, maar het is mijn eerste keer’
Ben je ook onzeker, gespannen of nerveus op de motor en krijg je daardoor andere problemen zoals pijn in je handen, onderarmen en pijn in de rug en schouders? Boek dan eens een motor training bij ons op 1 van de veilige circuits. Al meer dan 10.000 motorrijders hebben we een perfecte circuitdag bezorgd waarbij hun vertrouwen op de motor en hun rijvaardigheid enorm is verhoogd. De trainingen met instructie zijn inclusief een ervaren instructeur die jou de gehele training zal begeleiden. Zowel tijdens de rijsessies op het circuit en ook mondeling tussen de sessies door.


Racecracks is flexibel, heeft enthousiaste instructeurs en zorgt voor een prettige sfeer voor een complete circuitdag en motortraining. Racecracks biedt veel soorten bochten trainingen aan. Voor iedere motorrijder hebben wij de juiste groep.

Zelf circuit rijden of motor racen op het circuit is enorm leuk, verslavend en leerzaam. Geen circuitervaring? Geen probleem. Schrijf je in voor instructie en beleef hoe leuk het circuit rijden is!

Circuitrijden