Zandvoort - 25 jul. 2022 - 25 jul. 2022
Zandvoort
Circuit informatie
Zandvoort
  • 4.259 m
  • 5 linker bochten
  • 10 rechter bochten
  • Geen instructie plekken meer beschikbaar
  • Geen vrij rijden plekken meer beschikbaar
Evenement informatie
  • 25 jul. 2022 - 25 jul. 2022
  • Zandvoort
Login voor de wachtrij

Login om je in te schrijven voor de wachtrij

Inloggen

Uitgebreide informatie per onderdeel

Op Zandvoort bieden we geen privetraining aan.

Dichtstbijzijnde hotel bij het Zandvoort circuit is het NH Zandvoort hotel recht tegenover de ingang van circuitpark Zandvoort. Ander hotel in Zandvoort bij circuit in de buurt is hotel de kust. Dit hotel is iets eenvoudiger en kost minder voor een overnachting.

De fotograaf zal van ieder mooie foto’s maken. 3 dagen na het evenement zijn deze te zien via: https://www.leukopdefoto.nl/product-category/racecracks/

Bij je aanmelding ontvang je een rijnummer maar ook een tijdwaarneming sticker die je op de motorfiets plakt.    

Via de site: http://www.ontime.bike  kan je je rondetijden live zien en later terug kijken.    

Beste is om de sticker op plastic of glasvezel te plakken (op de kuip) aan de rechterkant dus aan de kant van de gashendel.   

De stickers niet op carbon plakken, niet op elkaar bij 2 stickers en niet aan de binnenkant van je kuip. Ook niet op het frame, staal, aluminium etc en niet op je lichaam.   

Plak je de sticker niet goed. Dan registreert de sticker geen rondetijden. De sticker kan je na het evenement van je motor halen en weggooien.   

 

Plak de sticker op de juiste plek en op het juiste materiaal.

Ferry van Rijn van Racecracks kan de vering van jouw motorfiets beter afstellen. Je zal de sessie daarna gelijk een verbetering waarnemen! Eenmalig 10,- per dag waarna je zoveel langs kan komen als je wilt.

Banden en onderdelen kunnen terplekke aangeschaft en gemonteerd worden.    

Er zal een voorraad banden aanwezig zijn. Ook je eigen meegebrachte banden kunnen gewisseld worden.

Bij de inschrijving kan je de optie aanvinken voor een eigen pitbox of een pitbox delen met anderen. Een pitbox delen noemen wij een "pitboxplek"   

Heb je al ingeschreven en wil je een pitbox of pitboxplek huren? Stuur Racecracks even een e-mail.

Boxen zijn de dag voor het evenement meestal beschikbaar vanaf 18:45. Bij het ophalen van de sleutel betaald je 100,- borg die je bij het inleveren van de sleutel weer terug krijgt.   

Op de paddock (parkeerplaats) zijn diverse voorzieningen aanwezig ter ondersteuning van de rijder en zijn motor. Er is een tankstation en er kan overdag eten en drinken gekocht worden.

Je kan overnachten op de paddock door zelf een slaapplek te creëren. Tent, bus of caravan zijn een aantal mogelijkheden. Toiletten, douches en stroom is aanwezig.

Racecracks huurt een nachtwaker in zodat je gratis op de hoofdpaddock kunt overnachten en al je spullen kunt klaarzetten zodat je de circuitdag relax kan beginnen

Oude olie en remvloeistof kan in de speciale olie drains. Overig afval in de bakken aub en neem na afloop van het evenement je oude banden mee naar huis. Neem ook altijd de blauwe "camping"stekkers mee van het type 3-polig 16A en neem geaarde 220V stekkers mee.

Het dragen van motorspijkerbroeken, jethelmen en capuchons is NIET toegestaan.    

 

Het gebruik van de volgende beschermingsmiddelen tijdens het rijden op het circuit en het rennerskwartier is verplicht:

Een onbeschadigd lederen raceoverall of leren broek en jas waarbij de jas en broek degelijk aan elkaar vast geritst wordt.

Een textiel motorpak dat glijvast en hittebestendig is eveneens toegestaan maar enkel voor niveau 1.

Een onbeschadigd lederen lange handschoenen en hoge motorlaarzen die de polsen en enkels bedekken.

Een rugprotector.

Een onbeschadigde integraal helm (helm met uitsluitend kinbescherming en 1 van de volgende keurmerken: het Europese ECE.22.05, het Japanse JIS T8133 en het Amerikaanse SNELL M2010.   

Dynamische geluidlimiet is 93 dBa en zal uitkomen van de laatste bocht gemeten worden. Dus aan het einde van De Arie Luyendijkbocht.

Motoren welke meer dan 93 dBa dynamisch produceren krijgen bij de eerste geluidoverschrijding een waarschuwing, bij de tweede overschrijding volgt er definitieve uitsluiting van deelname aan de circuittraining zonder restitutie van het inschrijfgeld.

Zorg voor een DB-killer of nog beter een standaard demper.

Motoren kunnen voorafgaand aan het evenement door Racecracks worden onderworpen aan een technische keuring op de navolgende onderdelen: Uitlaat, rem en remblokken, gashendel, vloeistofdichtheid, ketting, banden en algemene technische staat.

Spiegels dienen deugdelijk te worden afgeplakt met geschikte tape of te worden ingeklapt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor een motor die in een goede en veilige technische staat verkeerd.

Het gebruik van camera’s op het lichaam of op de helm is NIET toegestaan. Enkel op de motorfiets gemonteerd en degelijk extra geborgd.

Burgemeester van Alphenstraat 108,2041KP Zandvoort

We bieden 5 sessies per dag aan met een goede groepsindeling welke we tijdens de dag gaan optimaliseren.