CIRCUIT ANDALUCIA (Zuid Spanje)

Er kan ingeschreven worden voor 20-21-22 oktober 2024. 3 dagen circuit + 4 nachten hotel incl ontbijt, diner met wijn/water + motortransport + pitboxplek. Dit is een zondag t/m dinsdag. 

Inschrijfgeld voor het complete pakket 899,- voor vrij rijden en instructie 999,- (5 rijders per instructeur)

Andalucia circuit

Direct inschrijven voor 20-21-22 Okt 2024 Andalucia

 

Met elkaar racen en overnachten in hetzelfde hotel. Dit zorgt ervoor dat deze reis misschien toch wel de gezelligste van allemaal is!
Het hotel waar we verblijven ligt in het kustplaatsje Mojacar. Tijdens het ontbijt kan je de zon mooi zien opkomen vanuit de zee. En ’s avonds kan je genieten van de vele barretjes en restaurants die deze kustplaats rijk is.


Als het programma op het circuit is afgelopen rijd je over de slingerweggetjes door het mooie landschap naar het hotel. Na aankomst op je hotelkamer even opfrissen en vervolgens staat het uitgebreide buffet voor je klaar. 
Bij de chef-kok kan je als extra vis of vlees naar keuze bestellen. Na het diner kan je gezellig buiten op het terras of binnen in de bar nog een drankje doen. Het ultieme race + vakantie gevoel.
Eind Oktober is het in Almeria nog heerlijk weer. 18-25 graden zijn normale temperaturen dus ideaal om het jaar af te sluiten voordat de winter begint in Nederland. 
Het circuit van Andalucia ligt direct naast het circuit van Almeria en behoort tot de meest uitdagende banen in Spanje. Het circuit is maar liefst 5 kilometer lang!
Het circuit heeft snelle bochten, technische bochten, hoogteverschil en dat alles met een geweldige flow wat een flinke kick geeft. 

 

Pakket overzicht van de circuitvakantie
•    3 dagen circuit met 5 sessies van 20-25 minuten op een dag. 
•    4 nachten in het Puntazo hotel inclusief ontbijt + 4 avonden diner incl wijn + water. 
•    Motortransport van je motor + spullen vanaf Wateringen, Tilburg en Veessen incl 20.000,- verzekering (eigen risico 750,-)
•    Pitboxplek inbegrepen
•    Tijdwaarneming inbegrepen
•    Rijden zonder DB killer

Circuitdag Andalucia

Opties
•    extra motorkrat of een palletbak 1M3
•    1 persoonskamer 
•    privetraining 
•    reisgenoot inclusief ontbijt inclusief diner + wijn en water. (Op basis van 2 personen per kamer en 4 nachten)

De kamerindeling doen we geheel willekeurig, echter kan je een voorkeur voor een kamergenoot opgeven tijdens het boeken van de trackholiday.

 

Trackday vakantie in Spanje

Direct inschrijven voor 20-21-22 Okt 2024 Andalucia
 
Huurauto en tips
Het enige wat je zelf nog moet regelen is de vlucht en de huurauto.  
Vanaf 20,- per dag huur je al een auto. Ja echt waar maar boek je huurauto 2-5 dagen voor vertrek!! Voor het huren van een auto heb je vrijwel altijd een creditcard nodig. De persoon op wiens naam de creditcard staat moet aanwezig zijn als de auto opgehaald wordt bij de luchthaven. Autohuur site's: Autohuren.nl.nl of AutoEurope.nl
 
Vluchten en tips
Boek je vlucht zo snel mogelijk voor de scherpste tarieven.
De vlucht die het mooist aansluit op onze reis is de directe vlucht vanaf Rotterdam naar Almeria met Transavia. Heen op zaterdag 19 oktober om 7:00 en terug op woensdag 23 oktober 2024 om 10:45.
Andere vliegmaatschappijen die vliegen op Almeria of Alicante zijn:  Ryanair, Transavia en Vueling

Het hotel in Mojacar ligt op 45 minuten rijden vanaf vliegveld Almeria, 120 minuten vanaf vliegveld Alicante en bijna 3 uur vanaf vliegveld Malaga.

Probeer zo veel mogelijk bagage in je motorkrat mee te nemen, dit scheelt een grote koffer meenemen in het vliegtuig. Dat is namelijk relatief prijzig en neemt veel ruimte in bij de huurauto. 

Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid van de vliegtickets verwijzen we je naar: 
http://www.vliegtickets.nl
http://www.cheaptickets.nl
http://www.transavia.nl
 

2024 vluchten

Vueling vrijdag 18 oktober
Amsterdam --> Alicante 13:45 - 16:30

Transavia vrijdag 18 oktober
Rotterdam --> Alicante 13:30 - 16:00  

Transavia zaterdag 19 oktober
Amsterdam --> Alicante  6:00 - 8:40
Amsterdam --> Alicante 11:50 - 14:30
Amsterdam --> Alicante 16:35 - 19:15


Transavia zaterdag 19 oktober
Eindhoven --> Alicante 7:30 - 10:00
Eindhoven --> Alicante 16:30 - 19:00


Ryanair zaterdag 19 oktober
Eindhoven --> Alicante 10:35 - 13:10

Transavia zaterdag 19 oktober
Rotterdam --> Almeria 7:00 - 9:45


Ryanair zaterdag 19 oktober
Brussel --> Alicante 11:50 - 14:50

Terug
Transavia woensdag 23 oktober
Alicante --> Rotterdam 10:35 - 13.05
Alicante --> Rotterdam 19:30 - 22:00

Transavia woensdag 23 oktober
Alicante --> Amsterdam 10:25 - 13:10

Alicante --> Amsterdam 12:30 - 15.15
Alicante --> Amsterdam 22:15 - 1:00


Transavia woensdag 23 oktober
Alicante - Eindhoven 9:10 - 11:45
Alicante - Eindhoven 19:25 - 22:00


Ryanair woensdag 23 oktober
Alicantie --> Eindhoven 14:15 - 16:55


Vueling woensdag 23 oktober
Alicante --> Amsterdam 10:05 - 13:05

Ryanair woensdag 23 oktober
Alicante --> Brussel 10:45 - 13:10

 

Hotel
Tijdens deze reis overnachten we in het Puntazo I en II hotel wat ligt op ongeveer 35 minuten rijden vanaf het circuit. In Puntazo I bevinden zich de eenvoudige BUDGET 1-persoonskamers. Bij Puntazo I zijn de kamers minder groot. Puntazo I ligt ook direct bij het zwembad, receptie, bar en de eetzaal.  Je kan ook in Puntazo II een 1-persoonskamer boeken. 
Inchecken kan op 19 Oktober vanaf 14.00 en uitchecken op 23 Oktober voor 12.00.
Het hotel heeft ruime en schone kamers met goede bedden. Het ontbijt en diner is heerlijk. Daarnaast is er een zwembad en een gezellige bar met lounge aanwezig. Voor de deur is er genoeg ruimte om gratis te parkeren.
Wil je extra nachten boeken voor en/of na het evenemen, dat kan via de boekingspagina. 

Mojacar Puntazo II hotelPuntazo hotelkamerPuntazo hotel
Plattegrond circuit Andalucia
Andalucia circuit plattegrondAdres Circuit Andalucia:  N-340a, Km 483, 04200 Tabernas, Almería, Spanje

 

Privetraining
Er zijn privetrainingen te boeken voor de perfecte racecursus.
3 sessies privetraining 1op1 voor 200,-  en 2 sessies voor 150,-  Je zal samen met de instructeur de gehele dag werken aan verbeteringen aan je rijtechniek en motorafstellingen. 

 

Direct inschrijven voor 20-21-22 Okt 2024 Andalucia


Tijdwaarneming
Tijdens het gehele evenement zijn er rondetijden beschikbaar op Ontime.Bike
 
Geluid
Het is toegestaan om met open race uitlaten rijden. De limiet van 108Db is ruim 2 keer zoveel dan in Nederland. 
 
Transport van je motor + spullen 
Het transport wordt, in de week voorafgaand aan het evenement, geregeld vanaf Wateringen, Zwolle en Tilburg zodat je motor en spullen netjes vervoerd worden. Zwolle en Tilburg enkel op uitnodiging. De motor gaat op een motorkrat waarbij ook je overige spullen kunnen. 
 
Beladen motorkrat
Het is de bedoeling dat je zelf je motorkrat laadt, maar waarnodig zal een medewerker van Racecracks je bij het inkratten assisteren. De afmeting van de krat is ongeveer 210cm lang, 80cm breed en 125cm hoog. Er is dus genoeg ruimte voor je motor en overige spullen, want alles wat binnen je krat past kan uiteraard mee. De motor wordt vast gezet met spanbanden, waarna je jouw krat vol kan zetten met je spullen. Als laatste wordt het krat ingeseald met krimpfolie. Neem in Nederland je oude krimpfolie mee naar huis. Laat dit niet achter bij je lege motorkrat. 
Schade als gevolg van wrijving is niet gedekt in de als optionele transportverzekering.
Zorg dat de tank van je motor zo leeg mogelijk is en verder mag je alleen lege jerrycans meenemen. 
Gebruik geen grote kisten maar doe de spullen in tassen. De grote stevige boodschappentassen werken goed. Deze kan je makkelijk wegproppen in je motorkrat. Een (grote) kist past namelijk NIET op je krat.
Op de 1e rijdag staat voor de pitbox jouw motorkrat voor je klaar. 

Circuit Andalucia bergen
Motor Trackdays Andalucia 

Direct inschrijven voor 20-21-22 Okt 2024 Andalucia

 

Een opsomming van de belangrijkste zaken om mee te nemen
Motorfiets (vergeet je contactsleutel niet mee te nemen)  motorbokken, stoel, jerrykan + trechter, bandenwarmers, bandenspanningsmeter, algemeen gereedschap, verlengsnoer, extra set banden, Motorolie, kettingspray, ductape, rol papier, tiewraps, remblokken, motorpak, onderkleding, kleerhanger, oordoppen, motorlaarzen, rugprotector en motorhelm.

Transportverzekering
Je motor + spullen is t/m 20.000,- verzekerd. Eigen risico 750,- 
 
Verzekering
De deelnemer is zich er van bewust dat een ziektekostenverzekering geen dekking biedt voor repatriëring en dat een reisverzekering meestal geen dekking biedt voor repatriëring bij deelname aan gevaarlijke sporten waaronder motorsport. Racecracks wil de deelnemer daar nadrukkelijk voor waarschuwen. Het is aan de deelnemer om zich indien nodig aanvullend te verzekeren voor deze kosten. Informeer dus naar een reisverzekering die akkoord gaat met circuit rijden en de repatriëring kosten vergoedt. De ANWB heeft een duidelijke site om een reisverzekering af te sluiten. 
 
Foto’s
De fotograaf Reallyracing of Pixmotorr zal van iedereen hele mooie actiefoto’s maken.

Circuit Andalucia bergen
Veiligheid
Andalucia is een veilig circuit. De baan is erg breed met ruime uitlopen en grindbakken terwijl de curbstones het einde van de baan goed markeren en geschikt zijn voor motorfietsen en de rijvaardigheidscursus.  
 
Banden en onderdelenservice
Er is een banden en onderdelen service aanwezig op de paddock. Hier kan je banden kopen maar ook je eigen banden laten monteren.
 
Restaurant
Er is een leuk Spaans restaurant aanwezig op de paddock. De openingstijden zijn van 9.00 tot 17.00 Info: Circuitodealmeria
 
Pitboxen
In de grote pitboxen kan je veilig je motor en spullen kwijt. Het uitkratten kan sowieso op de 1e rijdag vanaf 7:45, maar we proberen de avond ervoor om 18:00 al uit te kratten. 
  
Algemene tips en informatie
Heb je nog  vragen of heb je hulp nodig bij het boeken van een vliegticket, huurauto of verzekering? Neem contact met ons op.  Ook andere vragen en verzoeken over het evenement beantwoorden we graag.
Na deze 3daagse zal de basis gelegd zijn voor een training op het circuit van Assen, Zandvoort, Spa-Francorchamps, 

Trackholiday Spanje

Pitstraat AndaluciaInstructie AndaluciaCircuit Almeria