Trackdays fotograaf

De sportfotograaf Leuk op de foto zal van alle deelnemers zeer mooie foto's gaan maken op het circuit van Assen, Zandvoort, Mettet, Ecuyers, Andalucia en Alcarras. Het is super leuk om jezelf op de foto terug te zien en hoe stoer je de bochten neemt. 
 
Racen op circuit
Direct inschrijven 
 
Fotograferen
Een professionele sportfotograaf met ervaring in de racesport zal van jou een persoonlijke actie fotoshoot maken met op de achtergrond de circuitlayout met zijn tribune's en uitloopstroken. Indrukwekkend om jezelf later zo terug te zien! De fotograf maakt gebruik van een speciaal fototoestel met een telelens erop. Om dit te doen heeft de sportfotograf een uitgebreide fotografie cursus behaald en de ervaring in huis om dit goed te doen.
 
Foto bewerken van stock photos
Je mooiste foto kan de fotograaf bewerken zodat deze nog mooier is. De actie foto afdrukken op canvas of fotopapier kan uiteraard ook. Niks is te gek hoewel steeds meer klanten er voor kiezen om de foto's digitaal te laten verzenden. 
Vrij rijden fotos
Na je dag vrij rijden op Assen, Zandvoort, Lelystad of Mettet wil je natuurlijk zo snel mogelijk je foto's zien. Bovenaan deze pagina lees je wie onze fotograaf is en ook persoonlijk gaan we mededelen hoe je aan de circuit fotografie kan komen en bestellen. 

 

Really Racing maakt de foto's op onze evenementen. 

Fotograaf