Trackdays fotograaf en vering specialist

De sportfotograaf Leuk op de foto zal van alle deelnemers zeer mooie foto's gaan maken op het circuit van Assen, Zandvoort, Mettet, Ecuyers, Andalucia en Alcarras. Het is super leuk om jezelf op de foto terug te zien en hoe stoer je de bochten neemt. 
 
Verder kan Ferry van Rijn je vering beter afstellen. Kosten: 10,- per dag. Kom zo vaak als je wilt langs voor een set-up  verbetering. Met goed ingestelde vering kan je namelijk veel makkelijker en veiliger harder rijden, ook op de openbare weg. 
 
Racen op circuit
Direct inschrijven 
 
Veerspecialist
Erg belangrijk voor het rijwielgedeelte zijn de schokbrekers en voorvork. Hyperpro doet veel met progressieve veren terwijl Ten kate racing products en front row components meer met liniere veren werken. Er zijn diverse motor schokbrekers zoals ohlins, WP, Wilberts en K-tech die zich bewezen hebben hebben in de sport. Belangrijkste blijft het afstellen zodat er een goed rijdbare motorfiets ontstaat. Motorvering is dan net zoals de racebanden 1 van de punten die je goed op orde moet hebben om echt hard te gaan en op het podium te komen na een wedstrijd. Ook voorkomt het schade aan de velgen en banden als je op de weg door een put rijdt. Je vering neemt dit op en scheelt je weer velgen richten. 
 
Fotograferen
Een professionele sportfotograaf met ervaring in de racesport zal van jou een persoonlijke actie fotoshoot maken met op de achtergrond de circuitlayout met zijn tribune's en uitloopstroken. Indrukwekkend om jezelf later zo terug te zien! De fotograf maakt gebruik van een speciaal fototoestel met een telelens erop. Om dit te doen heeft de sportfotograf een uitgebreide fotografie cursus behaald en de ervaring in huis om dit goed te doen.
 
Foto bewerken van stock photos
Je mooiste foto kan de fotograaf bewerken zodat deze nog mooier is. De actie foto afdrukken op canvas of fotopapier kan uiteraard ook. Niks is te gek hoewel steeds meer klanten er voor kiezen om de foto's digitaal te laten verzenden. 
Vrij rijden fotos
Na je dag vrij rijden op Assen, Zandvoort, Lelystad of Mettet wil je natuurlijk zo snel mogelijk je foto's zien. Bovenaan deze pagina lees je wie onze fotograaf is en ook persoonlijk gaan we mededelen hoe je aan de circuit fotografie kan komen en bestellen. 

Fotograaf