Laatste nieuws

Nieuwsbrief Okt 2016

13-10-2016

Het fantastische motor seizoen zit erop en de motor zal helaas winterklaar gemaakt moeten worden. Maar ook wel weer een mooie periode voor extra motor onderhoud. 

 

We hopen uiterlijk in de 1e week van December 2016, de 2017 datums bekend te maken voor Assen, Mettet en het Midland circuit.

Een maand later hopen we aan de kalender een nieuw circuit toe te voegen. Welk circuit dit is kunnen we pas verspreiden zodra het 100% rond is.

 

Er kan ingeschreven worden voor 15 tot 17 Maart 2017 voor het geweldige circuit van Alcarras in Spanje. Onze race school staat voor jou klaar. 

 

Schrijf je dus snel in via de site en boek voor de scherpste prijs.  Meer info Alcarras:  https://www.racecracks.nl/Pages/Alcarras/


Via de site van Racecracks kan er nu al ingeschreven worden voor Zondag 11 Juni 2017 op het CHM circuit te Lelystad. Het CHM circuit gaat na 2017 dicht wegens uitbreiding van vliegveld Lelystad dus dit is de laatste kans om op deze leuke baan te rijden. We gaan hier Niveau 1, Niveau 1+ en Niveau 2 aanbieden in combinatie met een zeer effectief leerprogramma met uitgebreide instructie en veel rijden.  Meer info CHM circuit Lelystad: https://www.racecracks.nl/Pages/LelystadCHM/ 

 

Graag tot ziens in 2017! Zijn er opmerkingen of vragen? Dan kunt u altijd Ferry bellen of e-mailen.Meer nieuws >>

 

 

 

Schrijf je in voor de Tips & Acties van Racecracks