Portimao
Circuit informatie
  • 4.653 m
  • 16 bochten
  • 25 nov. 2024 - 27 nov. 2024
  • Vanaf € 1.049,00
  • Instructie = volgeboekt
  • Vrij rijden = volgeboekt
Circuit informatie
Login voor de wachtrij


Login om je in te schrijven voor de wachtrij

Inloggen

Uitgebreide informatie per onderdeel

Hotel

We verblijven in het NH Marina Portimao Resort. Deze kan je super scherp zelf boeken via Booking.com

Kies voor Marina Deck zodat je kamer dichtbij het zwembad, receptie en restaurant is. Ontbijt met schitterend zee uitzicht.  De kamers zijn ontzettend ruim en

beschikken over een keukentje. 

Op basis van een 2-persoonskamer betaal je 80,- tot 100,- p.p. voor 3 nachten inclusief ontbijt. Een 1-persoonskamer 70,- tot 80,- voor 3 nachten. 

In de buurt van het hotel zijn tal van goede restaurants. Wij kunnen de reserveringen hiervoor verzorgen dus geef je gezellig op


Huurauto en tips
Het enige wat je zelf nog moet regelen is de vlucht, hotel en de huurauto.  
Vanaf 20,- per dag huur je al een auto. Ja echt waar maar boek je huurauto 2-5 dagen voor vertrek!! Voor het huren van een auto heb je vrijwel altijd een creditcard nodig. De persoon op wiens naam de creditcard staat moet aanwezig zijn als de auto opgehaald wordt bij de luchthaven. Autohuur site's: Autohuren.nl.nl of AutoEurope.nl
 
Vluchten en tips
Transavia opent binnenkort hun vluchten voor naar luchthaven Faro in Portugal. Vanaf het vliegveld is het maar een klein uurtje rijden naar Portimao. 

Andere vliegmaatschappijen zoalsRyanair en Vueling openen ook binnenkort hun vluchten. .

Probeer zo veel mogelijk bagage in je motorkrat mee te nemen, dit scheelt een grote koffer meenemen in het vliegtuig. Dat is namelijk relatief prijzig en neemt veel ruimte in bij de huurauto. 

Voor de actuele prijzen en beschikbaarheid van de vliegtickets verwijzen we je naar: 
http://www.vliegtickets.nl
http://www.cheaptickets.nl
http://www.transavia.nl


Faciliteiten
De pitboxen zijn 7x15m. Toiletten en douches bevinden zich buiten de pitbox. De paddock is erg ruim en voorzien van een tankstation en een restaurant.Op de paddock is overnachten niet toegestaan. 

Transport van je motor + spullen 
De motor gaat op een motorkrat waarbij ook je overige spullen kunnen. 
 
Beladen motorkrat
Het is de bedoeling dat je zelf je motorkrat laadt, maar waarnodig zal een medewerker van Racecracks je bij het inkratten assisteren. De afmeting van de krat is ongeveer 210cm lang, 80cm breed en 125cm hoog. Er is dus genoeg ruimte voor je motor en overige spullen, want alles wat binnen je krat past kan uiteraard mee. De motor wordt vast gezet met spanbanden, waarna je jouw krat vol kan zetten met je spullen. Als laatste wordt het krat ingeseald met krimpfolie. Neem in Nederland je oude krimpfolie mee naar huis. Laat dit niet achter bij je lege motorkrat. 
Schade als gevolg van wrijving is niet gedekt in de als optionele transportverzekering.
Gebruik geen grote kisten maar doe de spullen in tassen. De grote stevige boodschappentassen werken goed. Deze kan je makkelijk wegproppen in je motorkrat. Een (grote) kist past namelijk NIET op je krat.
Op de 1e rijdag staat voor de pitbox jouw motorkrat voor je klaar. 

Een opsomming van de belangrijkste zaken om mee te nemen
Motorfiets (vergeet je contactsleutel niet mee te nemen)  motorbokken, stoel, jerrykan + trechter, bandenwarmers, bandenspanningsmeter, algemeen gereedschap, verlengsnoer, extra set banden, Motorolie, kettingspray, ductape, rol papier, tiewraps, remblokken, motorpak, onderkleding, kleerhanger, oordoppen, motorlaarzen, rugprotector en motorhelm.

Transportverzekering
Je motor + spullen is t/m 20.000,- verzekerd. Eigen risico 750,- 
 
Verzekering
Het is voor Portimao verplicht om een reisverzekering af te sluiten voor gevaarlijke sporten en deze te tonen bij de inschrijving. De deelnemer is zich er van bewust dat een ziektekostenverzekering geen dekking biedt voor repatriëring en dat een normale reisverzekering meestal geen dekking biedt voor repatriëring bij deelname aan gevaarlijke sporten waaronder motorsport. Racecracks wil de deelnemer daar nadrukkelijk voor waarschuwen.  De ANWB heeft een duidelijke site om een reisverzekering af te sluiten. 
 
Foto’s
De fotograaf zal van iedereen hele mooie actiefoto’s maken.

Banden en onderdelenservice
Er is een banden en onderdelen service aanwezig op de paddock. Hier kan je banden kopen maar ook je eigen banden laten monteren.